Alege...
 
Prima pagina

Comanda albume
Doneaza online 
Voluntari
Citeste in Guest Book
Email

click here for
 
Crestinul in actiune
Iti oferim gratuit revista Crestinul in actiune. O gasesti pe acest site in intregime. 

 

 Recomandăm:
- Little Samaritan Mission
- LUCIANO SABER - actor, scriitor si producător
- BETESDA.COM "Search...Simple"
- Taxi spre cer
- Spiritual Open Site


 
cine suntem noi...ce ne defineste...ce ne caracterizeaza...
Declaraţie de misiune
Televiziunea Crestină Romānă este o organizaţie ce foloseşte televiziunea şi alte mijloace mass-media pentru a informa si a satisface necesităţile telespectatorilor romāni din S.U.A., Romānia si de pretutindeni, pentru ca telespectatorul care cercetează Crestinismul să depăşească limita credinţei si să devină īn totalitate un urmaş credincios al lui Isus, intr-o biserică locală.
 
Despre Televiziunea Crestină Romānă

Petru Amarei
Fondator/Presedinte
Pentru biografie faceţi click pe nume
 
Īnfiinţată īn 7 Aprilie 1994 de către Petru Amarei (fotografiat mai jos), Televiziunea Crestină Romānă este o instituţie de producţie si transmisie de emisiuni de televiziune ce lucrează īn parteneriat cu profesionisti de media, cu organizaţii si companii deja infiinţate in radio, televiziune, presă şi internet pentru a ajuta biserica locală si a-i găsi pe cei pierduţi. Ca organizaţie crestină independentă, nonsectară, suntem recunoscuţi de IRS ca 501 (c) (3) neplătitori de taxe. Suntem īnregistraţi īn Ilinois ca organizaţie non profit. Producem programul de televiziune saptămānal "Faţă īn faţă" īn limba romānă si-l difuzăm pe canalul 23 WFBT TV23 īn Chicago, Sāmbăta la ora 7:00PM si pe canalul 19 prin cablu Miercurea la ora 11:00PM.
Scurtă declaraţie din partea lui Petru
Doar cu cāţiva ani īn urmă īmi căutam scopul īn viaţă. Am realizat că nu stiam exact scopul existenţei mele. Nerăbdător să aflu răspunsul, īntr-o zi l-am īntrebat pe Dumnezeu. A fost destul de bun sa-mi dea răspunsul la īntrebarea mea si un nou ţel īn viaţă. Asta s-a īntāmplat cānd am descoperit "Christian Television Network". Inima mea bate pentru cei pierduţi, confuzi si mai puţin norocoşi. Pentru ei trăiesc.
 
Programul televiziunii
Programul "Faţă īn faţă" durează o jumătate de oră si discută probleme de zi cu zi oferind răspunsuri biblice la īntrebările de azi. Programul include interviuri, muzică, mesaje si declaraţii.
 
Cum ne puteţi contacta:
Adresa noastră postală:
5757 W. Irving Park Rd. Chicago,
IL 60634
Tel: (773) 286-0007 Fax: (773) 286-2043
E-mail: ctn@romaniantv.org


   Site-ul recomandat de tine 
Daca doresti ca bannerul tau sa apara in pagina noastra, construieste un banner care sa aiba dimensiunile celor de mai jos si trimite-l la adresa ionelbonta@yahoo.com

Romanian search engine for English-speaking persons IMPACT Radio LIVE! Luciano Saber - Award Winning Actor, Writer, Producer New Banner

  Stiri si Evenimente
* Actualizate: 07/03/2003

* Sambata la ora 7:00 PM


Vă invităm să vizionati emisiunea crestină īn limba romānă: "Fată īn Fată", pentru toate vārstele. Emisiunea poate fi vizionată īn fiecare simbata la ora 7:00 P.M. pe canalul 23 in Chicago si in fiecare miercuri la ora 11:00PM pe canalul 19 prin cablu.