Alege...
 
Prima pagina

Comanda albume
Doneaza online 
Voluntari
Citeste in Guest Book
Email

click here for
 
Crestinul in actiune
Iti oferim gratuit revista Crestinul in actiune. O gasesti pe acest site in intregime. 

 

 Recomandăm:
- Little Samaritan Mission
- LUCIANO SABER - actor, scriitor si producător
- BETESDA.COM "Search...Simple"
- Taxi spre cer
- Spiritual Open Site


 
o emisiune care incerca sa te priveasca in fata...
Despre emisiunea noastra
 
Vă invităm să vizionati emisiunea crestină īn limba romānă: "Fată īn Fată", pentru toate vārstele. Emisiunea poate fi vizionată īn fiecare simbata la ora 7:00 P.M. pe canalul 23 in Chicago si in fiecare miercuri la ora 11:00PM pe canalul 19 prin cablu.

Pentru informatii suplimentare vă rugăm să telefonati la (773) 286-0007

Pentru cei interesati, anuntăm pe această cale existenta posibilitătii anunturilor comunitare prin TV īn cadrul emisiunilor noastre. Tarifele stabilite contribuie la achitarea taxelor de emisie si sunt "tax deductible". Dacă aveti nelămuriri vă rugăm să contactati redactia. 
 
Īn luna Aprilie a anului 1994, pe undele de transmisie ale canalului TV23 din Chicago a īnceput transmisia emisiunilor crestine īn limba Romānă pentru prima dată īn istoria diasporei. Dorinta realizatorilor de la bun īnceput a fost aceeasi ca si azi, si anume unitatea si colaborarea īntre bisericile romānesti din diaspora. 

Este evident faptul că biserica s-a dovedit a fi cea mai influentabilă si totodată cea mai evidentiată institutie īn centrele sociale romāne din diaspora. Astfel, fiecare biserică datorită enoriasilor ei a reusit să se organizeze nu doar ca si o organizatie social-religioasă sau asociatie culturală, dar prin dărnicie, devotament, si unitate īntre membrii lor, bisericile romāne se evidentiază si din punct administrativ-economic. Cu multă bucurie recunoastem faptul că bisericile romāne din diaspora īn cea mai mare majoritate se bucură de locasuri proprii si de situatii administrative demne de laudă. 

Urmărind activitatea romānilor din diaspora am sesizat că ar fi foarte potrivit dacă s-ar realiza o unitate prin colaborare si prin identificarea si valorificarea numitorilor comuni dintre biserici. De fapt, acesta este si īndemnul pe care-l primim din partea Māntuitorului, si anume: "Să vă iubiti unii pe altii cum v-am iubit EU!". 

Dorinta noastră nu este de a promova o biserică sau o confesiune religioasă mai mult ca alta, ci este de a recunoaste că suntem toti copiii lui Dumnezeu, si că avem trebuintă unii de altii! Mai mult, avem trebuinta de El, Domnul si Creatorul cerului si pămāntului! Amin! 


   Site-ul recomandat de tine 
Daca doresti ca bannerul tau sa apara in pagina noastra, construieste un banner care sa aiba dimensiunile celor de mai jos si trimite-l la adresa ionelbonta@yahoo.com

Romanian search engine for English-speaking persons IMPACT Radio LIVE! Luciano Saber - Award Winning Actor, Writer, Producer New Banner

  Stiri si Evenimente
* Actualizate: 07/03/2003

* Sambata la ora 7:00 PM


Vă invităm să vizionati emisiunea crestină īn limba romānă: "Fată īn Fată", pentru toate vārstele. Emisiunea poate fi vizionată īn fiecare simbata la ora 7:00 P.M. pe canalul 23 in Chicago si in fiecare miercuri la ora 11:00PM pe canalul 19 prin cablu.