Asculta fragmente din emisiunile radio, emisiunea TV Fata in fata, precum si alte resurse audio si video

click here for 
english version
 
> Iti oferim gratuit revista Crestinul in actiune. O gasesti pe acest site in intregime. 
 

 
o emisiune care te priveste ...
Despre emisiunea noastra
Va invitam sa vizionati emisiunea crestina īn limba romāna: "Fata īn Fata", pentru toate vārstele. Emisiunea poate fi vizionata īn fiecare simbata la ora 7:00 P.M. pe canalul 48 in Chicago si in fiecare miercuri la ora 11:00PM pe canalul 19 prin cablu.
 
Pentru informatii suplimentare va rugam sa telefonati la nou numar 773-267-0007.
 
Pentru cei interesati, anuntam pe aceasta cale existenta posibilitatii anunturilor comunitare prin TV īn cadrul emisiunilor noastre. Tarifele stabilite contribuie la achitarea taxelor de emisie si sunt "tax deductible". Daca aveti nelamuriri va rugam sa contactati redactia.
Īn luna Aprilie a anului 1994, pe undele de transmisie ale canalului TV23 din Chicago a īnceput transmisia emisiunilor crestine īn limba Romāna pentru prima data īn istoria diasporei. Dorinta realizatorilor de la bun īnceput a fost aceeasi ca si azi, si anume unitatea si colaborarea īntre bisericile romānesti din diaspora.
 
Este evident faptul ca biserica s-a dovedit a fi cea mai influentabila si totodata cea mai evidentiata institutie īn centrele sociale romāne din diaspora. Astfel, fiecare biserica datorita enoriasilor ei a reusit sa se organizeze nu doar ca si o organizatie social-religioasa sau asociatie culturala, dar prin darnicie, devotament, si unitate īntre membrii lor, bisericile romāne se evidentiaza si din punct administrativ-economic. Cu multa bucurie recunoastem faptul ca bisericile romāne din diaspora īn cea mai mare majoritate se bucura de locasuri proprii si de situatii administrative demne de lauda.
Urmarind activitatea romānilor din diaspora am sesizat ca ar fi foarte potrivit daca s-ar realiza o unitate prin colaborare si prin identificarea si valorificarea numitorilor comuni dintre biserici. De fapt, acesta este si īndemnul pe care-l primim din partea Māntuitorului, si anume: "Sa va iubiti unii pe altii cum v-am iubit EU!". Dorinta noastra nu este de a promova o biserica sau o confesiune religioasa mai mult ca alta, ci este de a recunoaste ca suntem toti copiii lui Dumnezeu, si ca avem trebuinta unii de altii! Mai mult, avem trebuinta de El, Domnul si Creatorul cerului si pamāntului! Amin!
 
 

Fatal error: Cannot redeclare Hex2Bin() in /home2/petru/public_html/romaniantv.org/include/util.php on line 62